Vi slår dørene op, men på en ny måde.

Redigeret d. 24. november 2020/TR

Corona-virus er stadig tilstede i vores samfund, så der gælder en masse retningslinjer for, hvordan vi samles i kirken. Vi efterlever naturligvis retningslinjerne på en ansvarlig måde, således at vi passer på hinanden.

Det skal være trygt at gå i kirke.

Retningslinjer

Disse retningslinjer justeres løbende i takt med, at Kirkeministeriet ændrer sine bekendtgørelser og i takt med de erfaringer vi gør os. Vi beder om din hjælp og aktive samarbejde, så det er trygt for alle at deltage i gudstjeneste og kirkelige aktiviteter.

For Metodistkirken i Odense gælder det, at der er plads til 50 mennesker + personale og frivillige kirkeværter. Derfor er tilmelding på mail ikke længere nødvendig.

• Du må ikke komme, hvis du har symptomer på sygdom.
  • Vi benytter indgangen, som vi plejer, men går ud i den anden side.
  • Vi benytter mundbind, da kirken er et sted med offenlig adgang. Når du har sat dig på din plads, kan du fjerne mundbindet. Når vi bevæger os rundt i kirken, skal vi bære mundbind. Børn under 12 år er undtaget, og der er ligeledes mennesker som af sundhedsmæssig eller psykisk grund er undtaget – her kan det være en fordel af bære den til formålet producerede badge.
  • Der skal sprittes hænder, når vi kommer og når vi går.
  • Vi holder 1 meters afstand helt generelt, men når vi synger holder vi 2 meters afstand.
  • Antallet af stole i kirken er reduceret, og kirkeværterne finder en plads til dig og dem du evt. bor sammen med. Vi fordeler os i hele kirken, også på kirketorv og pulpitur. Din plads kan altså være på første sal. Bemærk, at du ikke må synge, hvis du sidder på første sal.
  • Når vi bevæger os rundt i rummet, holder vi afstand til hinanden. Minimum 1 meter.

Vi live-streamer stadig, så du kan følge med hjemmefra.

Du er altid velkommen i Metodistkirken.

Maria Bræstrup Aaskov & Thomas Risager