Nardus – Gospel med krop og sjæl!

Nardus er et stort gospelkor på ca. 100 sangere, der holder til i Odense Metodistkirke. Det er et tilbud under Odense Aftenskole.

Her er ingen optagelsesprøve eller krav om nodekendskab. Er du interesseret i at synge i Nardus? Så læs mere her!
Gospelmusikken har sin oprindelse i de afroamerikanske slavers hårde liv. Senere er gospel blevet kirkemusik og det kristne budskab om Guds kærlighed er helt centralt. Gospelmusikkens sjæl er formet af dens historie og budskab om tro, håb og kærlighed.
I Nardus må du tro og tænke præcis, som du vil – Alle er velkomne.

Nardus logo

En øvelse inddeles med tid til eftertanke, bøn og lystænding, samt opvarmning af krop, sjæl og stemme inden vi ”giver den gas”.

Nardus deltager i forskellige koncerter og arrangementer og i Metodistkirkens gospelgudstjenester, hvor oplevelsen trænger ind under huden på såvel publikum som gospelsangerne selv.
Nardus’ næstekærlighed kommer bl.a. til udtryk i form af koncerter med indsamling til humanitære formål. Nardus udvikler sig hele tiden så lyden, rytmen og udtrykket styrkes. Her er der mulighed for at udvikle og udfolde sig individuelt og i samspil med andre.

Vision

Gospelkoret Nardus har en vision, som taler om, hvorfor vi egentlig findes. Vi er gospel med krop og sjæl for – at dele Guds kærlighed gennem sang, musik og fællesskab. – at høre til i en gospelfamilie, hvor du kan være den DU er. – at finde glæde, overskud og energi til hverdagen. – at udvikle sig som sanger både individuelt og som del af et større fællesskab. – at bruge kroppen til at synge, udtrykke og opleve.

Hvor  og hvornår?

Nardus øver hver mandag kl. 19 til 21.45. Koret deltager ved Gudstjenester og koncerter i Metodistkirken ca. 3 gange hvert halve år, og derudover til koncerter andre steder et par gange pr. sæson.

 

Er du interesseret i at synge i Nardus? Så læs mere her!

Booking

Skal Nardus synge til dit arrangement? Så læs mere her!

NAU – Nardus Arbejds Udvalg

Koret ledes af et arbejdsudvalg, som vælges af koret ved medlemsmøderne:

Formand er Stina Lund. Email: stina3lund@gmail.com
Korleder er Mette Risager. Email: metteris@gmail.com
Præst Thomas Risager. Email: odense@metodistkirken.dk

Emma Berghuis Stokholm (Tenor) emma_stokholm@hotmail.com
Rikke Roland Honoré (Alt) rikke_roland@hotmail.com
Hanne Søltoft Grønlund Christoffersen (Sopran) hanne@jcteknik.dk
Ellen Schmidt Nielsen ( Alt) ellenschmidtnielsen@gmail.com
Pia Lindberg Syversen (Tenor) pia@syversen.dk
Winnie Storm (Alt) winniestorm@msn.com
Gitte Hansen (Sopran) gittehansen68@outlook.dk