Hvad er Kirkehøjskole?

Kirkehøjskolen i Odense Metodistkirke er et tilbud til dig som er “fri for at arbejde”, og derfor kan møde op onsdag formiddag til en kop kaffe, hyggeligt samvær og spændende foredrag om relevante emner. Du kan læse om det aktuelle program for kirkehøjskolen her på siden.

Kirkehøjskolen mødes ca. en gang om måneden onsdag formiddag fra kl. 10 til kl. 12. Prisen pr. arrangement er kr. 30 – 40,- pr. person. Beløbet dækker foredrag og kaffe.

På gensyn til fællesskab og foredrag i efteråret 2022.

Vi mødes igen onsdag den 21. september, hvor vi besøge det nye museum H C Andersens hus (Entré for egen regning).
I oktober mødes vi den 12. hvor vi får besøg af sognemedhjælper Edel Juul Nielsen fra Sankt Hans kirke i Odense.
16. november, holder tidligere biskop i Fyns Stift Kresten Drejergaard foredrag om sit indholdsrige liv.