UMCGO

 

 

Den 10-20 maj afholdes der Generalkonference for United Methodist Church i Portland, USA. Generalkonferencen er UMC’s højeste myndighed, og resultaterne for konferencen kan i sidste instans komme til at påvirke livet i den enkelte menighed. Selvom du ikke har en billet til Portland, er der mange muligheder for at følge konferencen.

 

Bøn!

Vi opfordrer alle til at bede for deltagere i konferencen. Bed om Guds ledelse i samtaler og forhandlinger, for at Gud vil vejlede og give os styrke i vores mission. Bed specielt for de danske delegater Susanne Thaarup og Jørgen Thaarup, og for Biskop Christian Alsted, Ole Birch og Charlotte Thaarup, som også er til stede på Generalkonferenccen.

 

Følg med!UMCGO app

Generalkonferencen har sin egen hjemmeside, hvor du kan finde alt om konferencen: Nyheder, blogge, videoer, billeder og links til det meste. Siden opdateres mange gange om dagen, og under konferencen vil der være live-streaming af forhandlinger, afstemninger og gudstjenester. For danskere kunne det måske være specielt interessant at se Biskop Christian Alsted tale og det danske gospelkor Kefas synge ved gudstjenesten den 12. Maj kl. 17, dansk tid. Du kan også følge med fra din mobiltelefon via Generalkonferencens mobil-app.

 

Sociale medier!

Følg Generalkonferencen på Facebook, Twitter og Instagram. Det oficielle hashtag for Generalkonferencen er #UMCGO

 

 

Kommentarer

Kommentarer