Drømmer DU om at synge i Gospelkoret Emmaus? Så har du chancen, når vi starter ny sæson i efteråret 🙂

Læs med her for at få et indblik i korets ambitionsniveau og de forventninger, vi har til sangere i koret. Vi vil uddybe beskrivelsen på aftenen for audition, men tænk over, om du kan se dig selv i beskrivelsen.

EMMAUS ER:
– et anerkendt og øvet gospelkor på højt niveau

– et kor, der synger til mange forskelligartede arrangementer og koncerter. Nogle er med obligatorisk deltagelse, andre er frivillige. Vi forventer, at vores sangere er mødestabile og prioriterer koret højt.

– et kor, der prioriterer at arbejde med dynamik og udtryk på øveaftenerne, og du skal derfor regne med at bruge tid på at øve dig forud for korøvelserne, så du kan din stemme på forhånd – så vidt det er muligt.

– et kor, der har blandet opstilling til alle koncerter og til de fleste øveaftener. Det betyder, at det er vigtigt, at du er sikker på din egen stemme.

– et kor med et stærkt socialt sammenhold, og der tages af og til initiativ til private øvelser – særligt ifm. sæsonstart eller særligt svære arrangementer. Vi ses ofte privat ved bl.a. karaokeaftener, caféture og andre arrangementer, og vi håber selvfølgelig, du vil være med i vores korfamilie ♥

DU ER:
– over 18 år
– i besiddelse af en god musikalitet og en stærk rytmesans
– mødestabil
– klar til at øve med koret hver TORSDAG kl. 19.00 – 21.45
– god til at øve dig selvstændigt derhjemme
– interesseret i at blive en del af en helt særlig kor-familie ♥

Lyder det lige som dig? 😀 Så læs endelig videre:

OM AUDITION:
Ved vores audition skal vi synge sammen, vi skal snakke om koret, og du skal have muligheden for at vise os, hvad du kan med din stemme 😀

Vi arbejder bl.a. med en bestemt sang i løbet af aftenen. Når du er tilmeldt her på eventet, får du CIRKA EN UGE FØR tilsendt noget materiale, du skal forberede dig på.

Inden aftenen er slut får du svar på, om du er optaget i Emmaus. Alle fremmødte får en god og saglig forklaring på, hvorfor de er kommet med/ikke kommet med, og alle får at vide, hvad de kan arbejde videre med.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Mange hilsner fra
Arbejdsudvalget

Kommentarer

Kommentarer