Klart budskab om Guds kærlighed2024-06-16T12:52:14+02:00
Loading...

Velkommen til Metodistkirken i Odense

Vision for Metodistkirken i Odense

Vi vil være kirke på forkant.

Kirke med mangfoldige, åbne fællesskaber og et handlekraftigt socialt engagement.

Vi vil udfordre os selv til at skabe og være kirke på nye måder. Vi vil fremelske og styrke mangfoldige, stærke fællesskaber, som tager udgangspunkt i Jesu næstekærlighedsbud. Med mangfoldighed mener vi diversitet og ligeværd på tværs af kulturelle og sociale baggrunde, seksualitet, generationer, personlige værdier samt tvivl og tro.

Vi vil flytte vores fokus udad og modigt sætte vores fælles ressourcer mere i spil overfor udsatte mennesker og grupper. Både gennem kontinuerlige og enkeltstående aktiviteter. Vi skal i bund og grund sætte et større aftryk i menneskers liv og vores lokalsamfund. Vores øgede sociale engagement skal også komme til udtryk i en mere ambitiøs indsats omkring klima og miljø.

Der er gudstjeneste i Metodistkirken i Odense hver søndag. Det er samlingspunktet i en kirke med mange aktiviteter.

Vi ønsker, at gudstjenesten skal samle mennesker på tværs af aktiviteter, alder og sociale skel. Den er med andre ord et tilbud til alle. Vi ønsker desuden at mennesker, der kommer for første gang, skal kunne deltage i gudstjenesten på lige fod med dem, som er kommet her gennem et helt liv.

Vi bestræber os på at Gudstjenestens kvalitet er meget høj. Der skal være noget at komme efter for alle, og gudstjenesten skal hver søndag være en positiv og vedkommende oplevelse. Det er vigtigt at gudstjenesten på én gang er relevant og nutidig, men også at budskabet ikke fordrejes i mødet med dagens samfund.

Læs mere her

Metodistkirken i Odense er kendt som “kirken med alle gospelkorene”. Vi har hele tre af slagsen, og du kan læse mere om dem her.

Kontaktoplysninger på alle kirkens medarbejdere finder du her

Det sker i kirken

 • 17. jun, 19:00
  Gospelkoret Nardus øver
  Nardus er et gospelkor med ca. 100 unikke individer, der deler et fantastisk, rummeligt fællesskab...Læs mere

 • 20. jun, 16:00
  Ensomhedsgruppe
  Er du ensom, så er du ikke alene. Der er en del, som kender den...Læs mere

 • 20. jun, 19:00
  Gospelkoret Emmaus øver
  Gospelkoret Emmaus øver sammen med dirigent Mette Risager og Pianist Adam Møller Bjerrum.Læs mere

Hør en prædiken

Oplev en gudstjeneste

Seneste nyheder

Velkommen til Årsfest

Alle er hjertelig velkommen til kirkens årsfest - til festgudstjeneste, efterfølgende brunch og kirkens generalforsamling. Kirkens nye distriktsforstander Louise Aaen vil tale ved gudstjenesten og

Go to Top