Nardus logo

Nardus – Gospel med krop og sjæl!

Nardus er et stort gospelkor på 130 sangere, der holder til i Odense Metodistkirke. Det er et tilbud under Odense Aftenskole. Her er ingen optagelsesprøve eller krav om nodekendskab. Gospelmusikken har sin oprindelse i de afroamerikanske slavers hårde liv. Senere er gospel blevet kirkemusik og det kristne budskab om Guds kærlighed er helt centralt. Gospelmusikkens sjæl er formet af dens historie og budskab om tro, håb og kærlighed. I Nardus må du tro og tænke præcis, som du vil – Alle er velkomne. En øvelse inddeles med tid til eftertanke, bøn og lystænding, samt opvarmning af krop, sjæl og stemme inden vi ”giver den gas”. Nardus deltager i forskellige koncerter og arrangementer og i Metodistkirkens gospelgudstjenester, hvor oplevelsen trænger ind under huden på såvel publikum som gospelsangerne selv. Nardus’ næstekærlighed kommer bl.a. til udtryk i form af koncerter med indsamling til humanitære formål. Nardus udvikler sig hele tiden så lyden, rytmen og udtrykket styrkes. Her er der mulighed for at udvikle og udfolde sig individuelt og i samspil med andre.

 

Vision

Gospelkoret Nardus har en vision, som taler om, hvorfor vi egentlig findes. Vi er gospel med krop og sjæl for – at dele Guds kærlighed gennem sang, musik og fællesskab. – at høre til i en gospelfamilie, hvor du kan være den DU er. – at finde glæde, overskud og energi til hverdagen. – at udvikle sig som sanger både individuelt og som del af et større fællesskab. – at bruge kroppen til at synge, udtrykke og opleve.  

Hvor  og hvornår?

Nardus øver hver mandag kl. 19 til 21.45. Koret deltager ved Gudstjenester og koncerter i Metodistkirken ca. 3 gange hvert halve år, og derudover til koncerter andre steder et par gange pr. sæson. Er du interesseret i at synge i Nardus? Så læs mere her!  

Booking

Skal Nardus synge til dit arrangement? Så læs mere her!  

NAU – Nardus Arbejds Udvalg

Koret ledes af et arbejdsudvalg, som vælges af koret ved medlemsmøderne. Formand Stina Lund (alt): stina3lund@gmail.com Rune Lomholt (tenor): runelomholt@gmail.com

Julie Killerup Kaae (alt):  jkillerup@gmail.com

Mette Matthiesen (kasserer og sopran):  mette.mathiesen@mail.dk Stephanie Qvick (sopran): stephanie-qvick@hotmail.com Line Heili Larssen (sopran): linelarssen@hotmail.com Rikke Roland Hansen (alt): rikke_roland@hotmail.com Maiken Nielsen: fastermaiken@gmail.com Laura Friis: laura-fimpe@hotmail.com Jan Carstens: jancarstens67@hotmail.com Charlotte Nordberg Rasmussen: charlotte5000c@hotmail.com Mette B. Andersen: mette.b.a@hotmail.com Bettina Wadum: bettina.wadum@gmail.com  Mette Risager (korleder): metteris@gmail.com

Thomas Risager (tenor og præst): thomasrisager@gmail.com