Sociale tilbud fra kirken

SOCIAL FÆLLESSPISNING
Der er planer om at invitere til en social fællesspisning, i et forsøg på at hjælpe familier til at møde andre familier i et netværk. Aftenen har fællesskab som omdrejningspunk, og foruden der serveres lækker mad er der god til samtaler over bordene. Der tilbydes aktiviteter og leg for børnenen.

SOMMERFERIE-AKTIVTETER
Håbet er at kunne tilbyde en sommerferie-dag for flere familier, der er økonomisk eller social trængte. En dag med udflugt, forkælelse og fællesskab lokalt i Odense. Kirken tilbyder dette til netværket af tidligere ansøgere!

JULE- OG PÅSKEHJÆLP
Kirken har flere gange uddelt hjælp i forbindes med højtiderne, bestående af en fødevarepakke med traditionel mad, julegave og/eller opmuntring til børnene til helligdagene. Hjælpen ansøges og har primært været tiltænkt økonomisk eller social trængte med mindre børn. Hjælpen annonceres på kirkens hjemmeside og facebook.

FLEKSIBEL FRIVILLIGHED
Et stærkt hold frivillige er involveret i det sociale arbejde,  lige fra koordinering til at pakke og uddele hjælpen – ud fra gældende restriktioner og med omsorg og omtanke.

Kontakt

Det er muligt at få yderligere information, og eventuelle spørgsmål kan rettes til
Præst Maria Bræstrup Aaskov
maria.aaskov@metodistkirken.dk

Metodistkirken I Odense er stolte af at kunne samarbejde med Metodistkirkens Sociale Arbejde om det lokale arbejde. Læs mere om det landsdækkede sociale arbejde: Metodistkirkens Sociale Arbejde.