Årets julehjælp 2021

HVAD BESTÅR HJÆLPEN I?
Kirken uddeler hjælp til jul, bestående af en fødevarepakke med traditionel mad og en julegave til børnene. Håbet er at kunne dele håb og juleglæde til modtagerne.

ANSØGNING
Hjælpen skal ansøges og er tiltænkt børnefamilier, der er økonomisk eller social trængte.
Ansøgningen tastes elektronisk – klik HER – det er muligt at søge fra fredag den 12. november og senest søndag den 12. december 2021 kl. 12.00.

KONTAKT
Det er muligt at få yderligere information, og eventuelle spørgsmål kan rettes til Præst Maria Bræstrup Aaskov, mail: maria.aaskov@metodistkirken.dk

UDDELING
Alle ansøgere får en tilbagemelding på deres ansøgning, om de kan komme i betragtning og modtage hjælp. Uddelingen finder sted ved et julearrangement onsdag den 22. december.

FLEKSIBEL FRIVILLIGHED
Et stærkt hold frivillige er involveret i det sociale arbejde, lige fra koordinering til at pakke og uddele hjælpen – med omsorg og omtanke.

HVIS DIN VIRKSOMHED VIL HJÆLPE…
Det er muligt at støtte projektet på flere måder, eksempelvis med økonomi, emballage, varer eller donationer. Kontakt i dette tilfælde Maria Aaskov på maria.aaskov@metodistkirken.dk

Sociale tilbud fra kirken

SOCIAL FÆLLESSPISNING
I årets løb er det planen at invitere til en social fællesspisning, i et forsøg på at hjælpe familier til at møde andre familier i et netværk. Aftenen har fællesskab som omdrejningspunk, og foruden der serveres lækker mad er der god til samtaler over bordene. Der tilbydes aktiviteter og leg for børnene.

SOMMERFERIE-AKTIVTETER
Håbet er at kunne tilbyde en sommerferie-dag for flere familier, der er økonomisk eller social trængte. En dag med udflugt, forkælelse og fællesskab lokalt i Odense. Kirken tilbyder dette til netværket af tidligere modtagere!

JULE- OG PÅSKEHJÆLP
Kirken har flere gange uddelt hjælp i forbindes med højtiderne, bestående af en fødevarepakke med traditionel mad, julegave og/eller opmuntring til børnene til helligdagene. Hjælpen ansøges og har primært været tiltænkt økonomisk eller social trængte med mindre børn. Hjælpen annonceres på kirkens hjemmeside og facebook.

FLEKSIBEL FRIVILLIGHED
Et stærkt hold frivillige er involveret i det sociale arbejde,  lige fra koordinering til at pakke og uddele hjælpen – ud fra gældende restriktioner og med omsorg og omtanke.

Metodistkirken I Odense er stolte af at kunne samarbejde med Metodistkirkens Sociale Arbejde om det lokale arbejde. Læs mere om det landsdækkede sociale arbejde på MSA hjemmeside.