Home2021-10-19T21:30:02+02:00
Loading...

Velkommen til Metodistkirken i Odense

Tilmeld nyhedsbrev

Vision for Metodistkirken i Odense

Vi vil være kirke på forkant.

Kirke med mangfoldige, åbne fællesskaber og et handlekraftigt socialt engagement.

Vi vil udfordre os selv til at skabe og være kirke på nye måder. Vi vil fremelske og styrke mangfoldige, stærke fællesskaber, som tager udgangspunkt i Jesu næstekærlighedsbud. Med mangfoldighed mener vi diversitet og ligeværd på tværs af kulturelle og sociale baggrunde, seksualitet, generationer, personlige værdier samt tvivl og tro.

Vi vil flytte vores fokus udad og modigt sætte vores fælles ressourcer mere i spil overfor udsatte mennesker og grupper. Både gennem kontinuerlige og enkeltstående aktiviteter. Vi skal i bund og grund sætte et større aftryk i menneskers liv og vores lokalsamfund. Vores øgede sociale engagement skal også komme til udtryk i en mere ambitiøs indsats omkring klima og miljø.

Der er gudstjeneste i Metodistkirken i Odense hver søndag. Det er samlingspunktet i en kirke med mange aktiviteter.

Vi ønsker, at gudstjenesten skal samle mennesker på tværs af aktiviteter, alder og sociale skel. Den er med andre ord et tilbud til alle. Vi ønsker desuden at mennesker, der kommer for første gang, skal kunne deltage i gudstjenesten på lige fod med dem, som er kommet her gennem et helt liv.

Vi bestræber os på at Gudstjenestens kvalitet er meget høj. Der skal være noget at komme efter for alle, og gudstjenesten skal hver søndag være en positiv og vedkommende oplevelse. Det er vigtigt at gudstjenesten på én gang er relevant og nutidig, men også at budskabet ikke fordrejes i mødet med dagens samfund.

Læs mere her

Metodistkirken i Odense er kendt som “kirken med alle gospelkorene”. Vi har hele tre af slagsen, og du kan læse mere om dem her.

Kontaktoplysninger på alle kirkens medarbejdere finder du her

Det sker i kirken

 • 28. okt, 16:30
  Kirkeband – Øvelse
  Kirkens band øver sammen med musikkonsulent Anders Gustavsen-Sprotte.Læs mere

 • 28. okt, 19:00
  Gospelkoret Emmaus – Øvelse
  Gospelkoret Emmaus øver sammen med korleder Mette Risager og pianist Adam Bjerrum Møller.Læs mere

 • 31. okt, 10:30
  Gudstjeneste
  Anders Gustavsen-Sprotte & Maria Bræstrup Aaskov Gudstjenesten kan også opleves online på kirkens facebookside.Læs mere

Se kalenderen

Hør en prædiken

Hør mere

Søndagens gudstjeneste

En gospelgudstjeneste!

Se mere video

Seneste nyheder

Fasten 2021

Årets fastemateriale - Et litterært projekt, der nok bedst kan karakteriseres som en fastebog. Fastebogen handler om at få øje på Gud i

Nyhedsarkiv