Vi slår dørene op, men på en ny måde.

Redigeret d. 10. juni 2020/TR

Corona-virus er stadig tilstede i vores samfund, så der gælder en masse retningslinjer for, hvordan vi samles i kirken. Vi efterlever naturligvis retningslinjerne på en ansvarlig måde, således at vi passer på hinanden.

Det skal være trygt at gå i kirke.

Retningslinjer

Disse retningslinjer justeres løbende i takt med, at Kirkeministeriet ændrer sine bekendtgørelser og i takt med de erfaringer vi gør os. Vi beder om din hjælp og aktive samarbejde, så det er trygt for alle at deltage i gudstjeneste og kirkelige aktiviteter.

For Metodistkirken i Odense gælder det, at der er plads til 60 mennesker + personale og frivillige kirkeværter. Derfor er tilmelding på mail ikke længere nødvendig.

Du må ikke komme, hvis du har symptomer på sygdom.

Vi benytter indgangen, som vi plejer, men går ud i den anden side.

Der skal sprittes hænder, når vi kommer og når vi går.

Vi holder 1 meters afstand helt generelt, men når vi synger holder vi 2 meters afstand.

Antallet af stole i kirken er reduceret, og kirkeværterne finder en plads til dig og dem du evt. bor sammen med. Vi fordeler os i hele kirken, også på kirketorv og pulpitur. Din plads kan altså være på første sal.

Når vi bevæger os rundt i rummet, holder vi afstand til hinanden. Minimum 1 meter.

Vi live-streamer stadig, så du kan følge med hjemmefra.

Vi glæder os til at se dig igen.

Maria Bræstrup Aaskov & Thomas Risager