Påskehjælp 2021

Er påsken endnu en svær højtid derhjemme?
Du er måske enlig med hjemmeboende børn?
Metodistkirken i Odense uddeler påskehjælp…

Det bliver muligt at søge om påskehjælp fra kirken i år. Hjælpen er primært tiltænkt økonomisk eller social trængte enlige med mindre børn. Det er nødvendigt at søge om hjælpen. FRISTEN var fredag den 19. marts kl. 12.00.

PÅSKEHJÆLPEN INDEHOLDER
Påskehjælpen består i en pakke blandt andet med traditionel mad til påskedagene.
Det er ikke muligt at modtage kontanter i stedet.
Særligt til børnene, er der en påskehilsen og krea-pakke til feriedagene!

HVORNÅR
Påskehjælpen uddeles fredag den 26. marts 2020 11.00-14.00, i eller udenfor kirkens lokaler, Alexandragade 8, 5000 Odense C. Grundet covid-19 restriktioner tages der hensynfulde forholdsregler og holdes passende afstand. Modtagere af påskehjælpen får tildelt et tidsrum hvor poserne skal afhentes, så der ikke opstår unødig forsamling.

YDERLIGERE INFORMATION
Eventuelle spørgsmål kan henvendes til maria.aaskov@metodistkirken.dk

PÅSKEHJÆLP – HJÆLPER
Et stærkt hold frivillige hjælper med at pakke og uddele hjælpen – alt ud fra gældende restriktioner og med omsorg og omtale.

AnsøgningsFRISTEN var fredag den 19. marts kl. 12.00.

Vi forventer at kunne imødekomme op til 50 ansøgninger. Alle får et svar, men det er ikke sikkert, det er muligt at opfylde alle ansøgninger!

Samarbejde

Metodistkirken I Odense er stolte af at kunne samarbejde med Metodistkirkens Sociale Arbejde om dette og øvrigt socialt arbejde.