Er du udfordret til jul?
Du er måske enlig med hjemmeboende børn?
Metodistkirken i Odense uddeler julehjælp…

ANSØGNING

Det bliver muligt at søge om julehjælp fra kirken i år. Hjælpen er tiltænkt økonomisk eller social trængte enlige og familier med børn. Det er nødvendigt at søge om hjælpen. FRISTEN er nu udløbet.

JULEHJÆLPEN INDEHOLDER

Julehjælpen består i en pakke blandt andet med traditionel julemad til juleaften og juledagene.
Det er ikke muligt at modtage kontanter i stedet.
Særligt til børnene, er der en julegave og krea-pakke til feriedagene!

HVORNÅR

Julehjælpen uddeles tirsdag den 22. december 2020 10.00-14.00, i eller udenfor kirkens lokaler, Alexandragade 8, 5000 Odense C. Grundet covid-19 restriktioner tages der hensynfulde forholdsregler og holdes passende afstand. Modtagere af julehjælp får tildelt et tidsrum hvor julehjælpen skal afhentes, så der ikke opstår unødig forsamling.

YDERLIGERE INFORMATION

Eventuelle spørgsmål kan henvendes til maria.aaskov@metodistkirken.dk

JULEHJÆLP – HJÆLPER

Et stærkt hold frivillige hjælper med at pakke og uddele hjælpen – alt ud fra gældende restriktioner og med omsorg og omtale.