kirke-i-sol

Metodistkirken i Odense

Velkommen til Metodistkirken i Odense. Vi er en menighed med ca. 200 medlemmer inklusiv børn, en kontaktkreds på ca. 400 mennesker, 2 gospelkor, vandprojekter i Afrika og en masse andre spændende aktiviteter, som du kan læse meget mere om andre steder på denne hjemmeside. Når vi skal sige med en enkelt sætning, hvad kirken handler om, så siger vi: “Klart budskab om Guds kærlighed”

I Metodistkirken i Odense vedtog vi i foråret 2014 en vision, som fortæller hvad for en kirke vi gerne vil være i 2020. Vi har desuden et sæt værdier, som blev vedtaget helt tilbage i 2003. De er tænkt som leveregler for den enkelte, og som styremekanismer for alle aktiviteter i kirken. Værdierne siger noget hvordan vi gerne vil være – og heldigvis også noget om, hvordan vi er!

Vision 2020

Vores kirke er et væksthus. Vi vokser, udvikler os og gør en meningsfuld forskel i menneskers liv.

– Vi er et omsorgsfuldt fællesskab, hvor mennesker bliver set og hørt. Her er du velkommen og værdsat, som du er. Vi er åbne over for omverdenen og byder både tro og tvivl velkommen.

– Vi har noget på hjerte. Vi udfordrer kirkelig vanetænkning og flytter mennesker fra passive tilskuere til aktive deltagere. Gudstjenester og andre arrangementer giver perspektiv på livet og påvirker hverdagen.

– Musikalske oplevelser af høj kvalitet kendetegner vores kirke. Musikken vækker begejstring, tro og engagement.

– Vi er en kirke, der giver mening for børn og unge, så de engagerer sig i vores fællesskab gennem hele opvæksten.

– Vores tro udfordrer os til handling lokalt og globalt.

Værdier for Metodistkirken i Odense

– Vi vil være åbne og troværdige kristne.

– Vi vil på grundlag af vor kristne tro, etik og tradition, være åbne overfor udfordringer og forandringer.

– Vi vil være præget af engagement, visioner og levende tro.

– Vi vil være et kærligt og omsorgsfuldt fællesskab.