young souls feature

Sangglæde og gospelfællesskab for børn og unge

Young Souls er et Gospelkor for børn og unge fra 3. klasse til 18 år, som elsker at synge. Vi er ét kor men giver korets ældste mulighed for at arbejde særskilt med mere udfordrende sange og teknikker.

Koret øver samlet torsdage 16.30-17.45 (inkl. snack-pause)

Herefter øver ældstegruppen (fra 8. klasse) 17.45 -18.15

Vi optræder ved forskellige lejligheder, tager på udflugter, mødes med andre juniorgospelkor, hygger og har det sjovt. Vi elsker vores fællesskab og respekterer hinanden som vi er.

Korleder er Rikke Vejs-Petersen, kirkens faste pianist Preben Holmberg sidder ved klaveret, og Sine Åkerman holder trådene samlet i kulissen.

Læs mere om dirigenten og pianisten her.

Se også vores videoer og billeder på Facebook.

Tror du, at Young Souls kunne være noget for dig?

Koret optager nye sangere i starten af hver sæson, hvor der gøres meget ud af, at lære hinanden at kende og opbygge et godt og trygt fælllesskab.

Der er ‘åben øver’ d. 17. august og d. 24. august, hvor du helt uforpligtende kan prøve at være med.

Prisen for at synge med er 300 kr pr. sæson. Her går halvdelen af beløbet til MBUF som er Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund.