Hold sommerferie i kirken

I Uge 27 tilbydes aktiviteter for BØRN
En uge hvor mange havde planer om fodboldskoler, spejderlejre osv. tilbyder kirken at åbne dørene for aktiviteter og fællesskab for børn (mens forældrene er på arbejde).

PRAKTISK:
Mandag den 29. juni – fredag den 3. juli 2020 kl. 08.00-16.00 (fredag til kl. 15.00) Kom en eller flere dage!
Dagenes program: Drop in/morgenmad, Bibelfortælling & grupper, frokost, workshops, forfriskning og leg.
Børnene vil blive mødt af en række voksne og unge mennesker, som står klar til at give gode oplevelser.
Aktiviteterne bliver tilrettelagt så det både er børnehavebørn og skolebørn, der kan deltage – mindre søskende og en forældre, bedsteforældre er naturligvis velkomne.
Aktiviteterne kommer primært til at forgå i og omkring kirken – det er oplagt at medbringe en lille taske med lidt skiftetøj, ekstra sko og en jakke alt efter vejrudsigterne.

VI TAGER PÅ OPDAGELSE – SOM REJSEKAMMERATER
Alle børn får deres egen kuffert og sammen tager vi på en “rejse” – hvor vi møde mennesker fra Bibelen, Ramasjang og kirken – ønsket er at give en række skønne minder og oplevelser i børnehøjde!

PRIS & TILMELDING
Det er oplagt at deltage alle dagene, men det er også muligt blot at være med en eller enkelte dage.
Pris: Pr. dag 30 kr. pr. dag, alle dage samlet 100 kr.
Betales via MobilePay eller kontant ved ankomsten den første dag!
Tilmelding nødvendigt, senest onsdag den 24. juni 2020 til maria.aaskov@metodistkirken.dk

Ret til ændringer forbeholdes, grundet COVID-19, og hvis der skulle ske ændringer i den gradvise åbning af samfundet!