Hvad er Kirkehøjskole?

Kirkehøjskolen i Odense Metodistkirke er et tilbud til dig som er “fri for at arbejde”, og derfor kan møde op onsdag formiddag til en kop kaffe, hyggeligt samvær og spændende foredrag om relevante emner. Du kan læse om det aktuelle program for kirkehøjskolen her på siden.

Kirkehøjskolen mødes ca. en gang om måneden onsdag formiddag fra kl. 10 til kl. 12. Prisen pr. arrangement er kr. 30 – 40,- pr. person. Beløbet dækker foredrag og kaffe.

Efteråret 2021:

15. september – vi fejrer høstfest med efterårets højskolesange og salmer ledsaget af harmonika (gæst: Claus Bastrup), og efterfølgende spiser vi smørrebrød. En gensynsfest for Kirkehøjskolen.

13. oktober –

17. november – foredrag med Ole Kobbelgaard: ”Fra Gnags til Grundtvig – et liv i ord og toner”
Idag præst i valgmenigheden i Sdr. Nærå (ved Årslev), tidligere højskoleforestander i Ryslinge og Askov, journalist, og musikken har også spillet en stor rolle i hans liv. Han har med egner ord “bevæget sig i så mange kredse” og det har givet ham en kendskab til livet. Han har brugt hele livet på at blive en god historiefortæller.